Drie voertuigen botsen op A58 bij watertoren Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Drie voertuigen zijn vanmiddag betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing op de A58 bij de Souburgse watertoren.

Om half zes reden twee personenwagens en een bestelbusje op elkaar voor de verkeerslichten aan het einde van de snelweg. Een ambulance werd met grote spoed opgeroepen, maar ter plekke bleken de medische klachten mee te vallen. Het overige verkeer ondervond weinig hinder. De bestelbus is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

- Advertentie -

Op dezelfde rijbaan maar dan enkele honderden meters terug reed gistermiddag een personenwagen tegen de vangrail.

- Advertentie -
Vorig artikelScooter en personenwagen in botsing op President Rooseveltlaan
Volgend artikelMogelijk walvis op Westerschelde bij Nollestrand
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).