Dood gevonden man en vrouw bij Dishoek vermoedelijk echtpaar uit Middelburg

- Advertentie -

KOUDEKERKE – De politie vermoedt dat de slachtoffers die donderdagmorgen aan de Verlengde Dishoekseweg dood zijn aangetroffen een echtpaar uit Middelburg vormden.

Die identiteiten zullen waarschijnlijk zaterdag definitief kunnen worden vastgesteld. Maar de onderzoeksresultaten laten zien dat het vermoedelijk gaat om een 43-jarige man en 39-jarige vrouw uit Middelburg.

- Advertentie -

Forensische medewerkers zijn tot vrijdagmorgen rond 2.30 uur bezig geweest met een sporenonderzoek. Rond 22.30 uur zijn de lichamen geborgen en naar een mortuarium gebracht. Zaterdag worden nog secties verricht en vindt de verdere identificatie plaats. Vermoedelijk kunnen daarna de definitieve identiteiten van de slachtoffers worden vastgesteld.

Agenten zijn donderdagmorgen onmiddellijk na de vondst van de slachtoffers naar het vermoedelijke adres van het gezin in Middelburg gegaan. Hierbij troffen ze drie meerderjarige kinderen en twee minderjarige kinderen van 13 en bijna 3 jaar aan. De kinderen zijn opgevangen. De jeugdhulpverleningsinstanties, zoals de Raad voor de Kinderbescherming en Intervence, zijn gewaarschuwd om de zorg en opvang te organiseren. In de loop van donderdag is door de kinderrechter de voorlopige voogdij voor de minderjarige kinderen geregeld. Familierechercheurs en een medewerker van Intervence ondersteunen de kinderen in deze moeilijke tijd.

Naast de opvang van de kinderen hebben agenten met de Rechter-Commissaris donderdag onderzoek gedaan in de woning van de slachtoffers aan de Tamariskenlaan. Dit onderzoek werd verricht in het lopende rechercheonderzoek. Naast het definitief vaststellen van de identiteit van de slachtoffers, onderzoekt de politie ook de toedracht van dit incident.

Zie ook:
Slachtoffers bij Dishoek vermoedelijk uit Middelburg (13 april 2017)
Man en vrouw door geweld om het leven gebracht in Koudekerke (13 april 2017)
Personenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek (13 april 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelBermbrand in Koudekerke, verkeersbord omver aan boulevard
Volgend artikelOorzaak drama Dishoek ligt in relationele sfeer
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.