Fietsende vrouw gewond bij aanrijding met personenwagen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsster is vanavond aangereden door een personenwagen bij het oversteken van de Hercules Segherslaan in Vlissingen.

De vrouw kwam uit de richting van het tunneltje bij Bossenburgh. Ze reed over het fietspad langs de Sloeweg en verzuimde bij de Hercules Segherslaan voorrang te verlenen aan de auto van een pizzabezorger. De autobestuurder kwam uit de richting van de Bloemenlaan. Hij verklaarde dat hij iets afremde, maar ervan uitging dat de fietsster zou stoppen. Dat gebeurde niet. De vrouw droeg volgens hem een koptelefoon en keek geen moment zijn kant op.

- Advertentie -

Het slachtoffer werd behandeld in de toegesnelde ziekenwagen en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De klap moet behoorlijk zijn geweest, want de personenwagen werd geborgen omdat de voorruit zwaar beschadigd was.

Het ongeval deed zich voor rond kwart over negen vanavond. Eerder vandaag rond het middaguur kwamen de hulpdiensten in actie voor een oudere vrouw die op de weekmarkt in de Lange Zelke onwel was geworden (foto 2 hieronder). Ze werd met spoed afgevoerd. Vanmiddag assisteerde de politie bij een medische interventie voor een woning aan de Nieuwstraat (foto 3 hieronder). Te zien was dat een agent een infuus vasthield dat verpleegkundigen hadden aangebracht bij een man. De politie sprak daarna met betrokken personen maar verrichtte geen verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelOorzaak drama Dishoek ligt in relationele sfeer
Volgend artikelVrouw gewond bij val op Paasmarkt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).