Vrouw gewond bij val op Paasmarkt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag tegen het einde van de Paasmarkt aan de boulevard ten val gekomen en naar het ziekenhuis vervoerd.

De oudere vrouw kwam rond 17.30 uur ten val op de Boulevard Bankert ter hoogte van Résidence Nehalennia. Ze werd behandeld en daarna weggebracht met de ambulance. Omdat veel marktondernemers bezig waren hun kramen af te voeren, was de plek moeilijk bereikbaar, de politie zette daarom een motoragent en een biker in.

- Advertentie -

De politie gebruikte vandaag een busje met fietsen achterin om gemakkelijker te kunnen ingrijpen bij eventuele problemen op de drukke boulevard. De afgelopen jaren werden enkele keren verkopers van namaakmerken aangepakt, voor zover bekend zijn er vandaag geen overtredingen geconstateerd.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsende vrouw gewond bij aanrijding met personenwagen
Volgend artikelGevonden echtpaar Dishoek door schoten om het leven gekomen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).