Autovernieler in Vlissingen aangehouden op heterdaad

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Zondagmorgen vroeg is in Westerzicht een man aangehouden, omdat hij auto’s aan het vernielen was.

Rond middernacht kreeg de politiemeldkamer een melding dat een man in Westerzicht de ruit van een auto insloeg. Vermoedelijk waren er meer auto’s vernield. Een agent reed in deze wijk en zocht onmiddellijk naar de dader. Hij zag een man juist bij een auto vandaan lopen met een steen in zijn hand. De man stapte op een fiets en reed weg. Hij werd aangehouden.

Het bleek te gaan om een 22-jarige inwoner van Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. De man bekende gelijk een reeks aan vernielingen. Zo zei hij dat hij eind maart auto’s had beschadigd.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat afgelopen nacht op het Marnixplein de ruiten van zeker zes auto’s zijn vernield. Verder hebben agenten al aangiften opgenomen van een vernieling aan de Oosterbaan en in Westerzicht. Bent u ook gedupeerd en heeft u nog geen aangifte gedaan? Dan kunt u daarvoor bellen met 0900-8844.

Vorig artikelBrandweer post Olympiaweg rukt in nieuwe bluspakken uit voor loos alarm
Volgend artikelPolitie bekeurt dronken overlastgever op Nieuwendijk Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier