Autovernieler in Vlissingen aangehouden op heterdaad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmorgen vroeg is in Westerzicht een man aangehouden, omdat hij auto’s aan het vernielen was.

Rond middernacht kreeg de politiemeldkamer een melding dat een man in Westerzicht de ruit van een auto insloeg. Vermoedelijk waren er meer auto’s vernield. Een agent reed in deze wijk en zocht onmiddellijk naar de dader. Hij zag een man juist bij een auto vandaan lopen met een steen in zijn hand. De man stapte op een fiets en reed weg. Hij werd aangehouden.

- Advertentie -

Het bleek te gaan om een 22-jarige inwoner van Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. De man bekende gelijk een reeks aan vernielingen. Zo zei hij dat hij eind maart auto’s had beschadigd.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat afgelopen nacht op het Marnixplein de ruiten van zeker zes auto’s zijn vernield. Verder hebben agenten al aangiften opgenomen van een vernieling aan de Oosterbaan en in Westerzicht. Bent u ook gedupeerd en heeft u nog geen aangifte gedaan? Dan kunt u daarvoor bellen met 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer post Olympiaweg rukt in nieuwe bluspakken uit voor loos alarm
Volgend artikelPolitie bekeurt dronken overlastgever op Nieuwendijk Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.