Man uit Souburg zonder rijbewijs na rijden onder invloed

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een 49-jarige man uit Oost-Souburg is gisteravond betrapt op het rijden onder invloed, zo meldt de politie.

Omstreeks 22.50 uur zag een agent buiten diensttijd een personenwagen over de Torenweg naar Oost-Souburg rijden. De wagen slingerde, zodat het vermoeden ontstond dat de bestuurder onder invloed was. In de Zaanstraat werd de bestuurder staande gehouden. Collega’s van de agent namen de automobilist mee. Op het politiebureau bleek het alcoholgehalte in zijn adem ruim driemaal het maximaal toegestane niveau te zijn.

- Advertentie -

De man kon met een proces-verbaal op zak naar huis. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee gewonden bij ongeval ter hoogte van Souburgse watertoren
Volgend artikelBrandje in duinen bij slaapstrandhuisjes
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).