Twee gewonden bij ongeval ter hoogte van Souburgse watertoren

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Twee personen zijn vanmiddag gewond geraakt op de kruising van de Bermweg en de Sloeweg/A58 bij Oost-Souburg.

Twee personenwagens kwamen rond half vier met elkaar in botsing op het kruispunt bij de watertoren. Een van de inzittenden, een man, had medische hulp nodig en werd uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -

Een derde auto moest hard in de remmen om een botsing te voorkomen. Een vrouwelijke inzittende van dit voertuig had door de schok lichamelijke klachten en werd eveneens behandeld. Kort voor half vijf kon een berger de twee beschadigde wagens afvoeren.

Op 9 april vond op hetzelfde kruispunt een kop-staartbotsing plaats.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt kater van dak in Bossenburgh
Volgend artikelMan uit Souburg zonder rijbewijs na rijden onder invloed
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).