Man op fiets gewond in duinen bij Zwanenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vanmiddag gevallen en gewond geraakt op het pad vanaf de duinen naar Zwanenburg, nabij het Nollebos.

Omstanders hielpen de man en belden 112. Het slachtoffer was bij kennis. De meldkamer stuurde om 13.15 uur ambulance 127 uit Middelburg, kort daarop werd in plaats hiervan ambulance 105 uit Goes opgeroepen. Die kwam om 13.40 uur ter plekke (foto).

- Advertentie -

Over het letsel van de fietser is niets bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje in duinen bij slaapstrandhuisjes
Volgend artikelBrand op zolder van hotel in Vlissingse binnenstad
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).