Brand op zolder van hotel in Vlissingse binnenstad

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Op de zolder van een hotel aan de Badhuisstraat in Vlissingen is aan het einde van de ochtend een grote brand uitgebroken.

Rond 11.45 uur werd het eerste blusvoertuig ter plaatse gestuurd voor een automatisch brandalarm. Al snel bleek er echt brand te woeden en werd het sein ‘middelbrand’ afgegeven. Niet veel later werd ook het sein ‘grote brand’ afgegeven.

Inmiddels zijn er drie blusvoertuigen, een ladderwagen en een hoogwerker opgeroepen. Ook zijn er twee ambulances opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland zijn er geen mensen meer in het pand.

Omstreeks 14.00 uur gaf de officier van dienst van de brandweer het sein ‘brand meester’. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zal het nablussen nog even duren. Naastgelegen panden worden gecontroleerd en geventileerd, hierna kunnen de bewoners terug hun woningen in.

Vorig artikelMan op fiets gewond in duinen bij Zwanenburg
Volgend artikelPersonenwagen rijdt tegen geparkeerde auto in Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier