Middelburgers (19-20) aangehouden na vondst softdrugs

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Dinsdagavond zijn twee jonge mannen uit Middelburg in de Bloemenlaan aangehouden nadat in hun voertuig een 9-tal gripzakjes met hennep is gevonden.

Surveillerende agenten stuiten omstreeks 23.10 uur op de mannen als deze met hun voertuig de Bloemenlaan inrijden. Daar worden zij staande gehouden voor een controle.

- Advertentie -

Als de portierdeur opengaat, vliegt er een flinke henneplucht naar buiten. Snel wordt duidelijk dat dit afkomstig is van een 9-tal gripzakjes met hennep.

De mannen (19 en 20) zijn bekenden van de politie, onder andere voor overtreding van de Opiumwet. Beiden zijn voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger geeft agent een kopstoot bij verkeerscontrole
Volgend artikelHulpdiensten uitgerukt voor ongeval met beknelling
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.