Hulpdiensten uitgerukt voor ongeval met beknelling

- Advertentie -

RITTHEM – De hulpdiensten zijn aan het einde van de middag opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de Sloeweg-Noord in Ritthem.

Rond 17.30 uur werden twee ambulances, een traumahelikoper, een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig van de brandweer opgeroepen.

- Advertentie -

Het ongeval zou hebben plaatsgevonden op één van de linker rijbanen van de Sloeweg-Noord (N254). Bij het ongeval zou een auto zijn betrokken. De weg is afgesloten voor het overige verkeer.

Het slachtoffer is met zijn/haar auto tegen een boom aan zijn gereden. De traumahelikopter uit Rotterdam is inmiddels vetrokken, het slachtoffer gaat per ambulance naar een ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelMiddelburgers (19-20) aangehouden na vondst softdrugs
Volgend artikelEerste arrestatie tijdens Bevrijdingsfestival in centrum
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.