Vlissinger geeft agent een kopstoot bij verkeerscontrole

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 39-jarige man heeft gisteren een kopstoot uitgedeeld aan een politie-agent bij een controle aan de Oostsouburgseweg.

De man uit Vlissingen weigerde omstreeks 08.40 uur zijn rijbewijs te laten zien bij een verkeerscontrole, zo meldt de politie. Bij de herhaaldelijke verzoeken om zich te legitimeren werd hij steeds kwader. Uiteindelijk besloot de politie de man in de boeien te slaan. Achterin het politiebusje gaf hij de agent naast hem ineens een kopstoot.

- Advertentie -

Het incident deed zich voor op een parkeerplaats bij Orionis. De politie riep versterking op. De man werd overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg, bij het checken van zijn gegevens bleek hij rond te lopen met een voorwaardelijke schorsing van een gevangenisstraf.

Vandaag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in Badhuisstraat onder controle, nablussen gaat nog lang duren
Volgend artikelMiddelburgers (19-20) aangehouden na vondst softdrugs
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).