Bevrijdingsfestival zonder problemen afgesloten

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het was rond 01.00 uur vannacht rustig in Vlissingen na afloop van het Bevrijdingsfestival.

De politie trok eenheden terug van nabij de Machinefabriek, op het Bellamypark stond alleen nog een busje. Er waren geen incidenten meer zoals eerder vanavond.

- Advertentie -

Politieteam Walcheren publiceerde op Facebook een foto van een persoon die een vuurwapen zou hebben (en niet had, foto 1 hieronder) en van een wildplasser die geen idee had van de achter hem staande agent (foto 2).

Zie ook:

Aanhoudingen in Walstraat en Glacisstraat

Eerste arrestatie tijdens Bevrijdingsfestival in centrum

Update zaterdag – De politie meldt in totaal negen personen te hebben aangehouden. De man die een EHBO’er mishandelde aan de Koningsweg, waarover 112 Vlissingen & Souburg gisteren berichtte, is 50 jaar. Beveiligers droegen hem aan de politie over. Drie personen zijn aangehouden omdat ze betrokken waren bij vechtpartijen. Vier personen voor overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordening, openbare dronkenschap of het beledigen van agenten. Bij een 23-jarige man uit Westkapelle werden harddrugs gevonden.

- Advertentie -
Vorig artikelAanhoudingen in Walstraat en Glacisstraat
Volgend artikelZwaargewonde ongeval Sloeweg-Noord blijkt 38-jarige man
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).