Aanhoudingen in Walstraat en Glacisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond tussen 20.00 en 20.30 uur twee personen aangehouden in de Walstraat en de Glacisstraat.

Om half zes werd al een man aangehouden in de Vlamingstraat.

- Advertentie -

Politiebikers sloegen om 20.00 uur bij de vijver in de Walstraat een man in de boeien. Er zou aangifte tegen hem gedaan zijn in verband met een gebeurtenis eerder vandaag. De man beweerde dat hij alleen maar had toegekeken. De bikers voerden hem af naar het Betje Wolffplein (foto 1 hieronder), daar kwam na enige tijd een politiebusje.

In het gezelschap van de man bevond zich een vrouw. Ook zij probeerde de agenten ervan te overtuigen dat haar kennis niets gedaan had. Twintig minuten later werd de vrouw zelf aangehouden in de Glacisstraat (foto boven). Het is nog niet bekend met welk incident de aanhoudingen te maken hebben.

Kort na 19.00 uur is een verdachte aangehouden bij de Timmerfabriek omdat hij een EHBO’er zou hebben mishandeld. Dat melden de wijkagenten op Instagram. In de Timmerfabriek vindt een hardcore-feest plaats.

Rond dezelfde tijd raakte een bezoeker van de Liberty Dance Stage onwel. Hij werd opgevangen door een ambulanceteam van Event Medical Service (foto 2 hieronder). Daarna kwam een reguliere ambulance met spoed ter plaatse om de man naar het ziekenhuis te vervoeren.

De organisatoren van het Bevrijdingsfestival zeiden vooraf de meeste problemen te verwachten na 23.00 uur vanavond.

Zie ook:
Eerste arrestatie tijdens Bevrijdingsfestival in centrum (5 mei 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelEerste arrestatie tijdens Bevrijdingsfestival in centrum
Volgend artikelBevrijdingsfestival zonder problemen afgesloten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).