Politie zoekt getuigen van aanrijding Oranjeplein Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding waarbij de veroorzaker heeft nagelaten zijn gegevens achter te laten voor de benadeelde.

De aanrijding vond plaats op het Oranjeplein in Oost-Souburg op vrijdag 5 mei jl. tussen 17.00 en 17.15 uur. De informatie die nu bij de politie bekend is, is dat een groter model personenauto in de kleur zwart achteruit reed tegen een geparkeerde personenauto. Na de aanrijding is de bestuurder van de zwarte personenauto weggereden.

- Advertentie -

Wanneer u getuige bent geweest van deze aanrijding, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).

- Advertentie -
Vorig artikelBodem van proeftuin Willem III-kazerne Vlissingen verontreinigd
Volgend artikelPolitie en gemeente sluiten pand in Kanaalstraat
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.