Scooterrijder gewond bij aanrijding met personenauto

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag raakte een scooterrijder gewond toen hij in botsing kwam met een personenauto op de kruising President Rooseveltlaan – Irislaan.

Om 17.36 uur werd een ambulanceteam met spoed opgeroepen voor een melding van een ongeval op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Irislaan in Vlissingen.

Een scooterrijder was in botsing gekomen met een personenauto. De bestuurder van de personenauto zag bij het afslaan naar rechts vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd.

Het slachtoffer is enige tijd in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Later is hij afgevoerd naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto geborgen. De scooter is hoogstwaarschijnlijk total loss.

Vorig artikelVrouw bedreigd en mishandeld bij feest aan Weijevlietweg
Volgend artikelPolitie massaal uitgerukt voor melding steekpartij Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier