Scooterrijder gewond bij aanrijding met personenauto

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag raakte een scooterrijder gewond toen hij in botsing kwam met een personenauto op de kruising President Rooseveltlaan – Irislaan.

Om 17.36 uur werd een ambulanceteam met spoed opgeroepen voor een melding van een ongeval op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Irislaan in Vlissingen.

- Advertentie -

Een scooterrijder was in botsing gekomen met een personenauto. De bestuurder van de personenauto zag bij het afslaan naar rechts vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd.

Het slachtoffer is enige tijd in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. Later is hij afgevoerd naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto geborgen. De scooter is hoogstwaarschijnlijk total loss.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw bedreigd en mishandeld bij feest aan Weijevlietweg
Volgend artikelPolitie massaal uitgerukt voor melding steekpartij Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.