Politie massaal uitgerukt voor melding steekpartij Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie een verdachte aangehouden na een melding van een schermutseling aan het Fransen van de Putteplein in Vlissingen.

Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke steekpartij aan het plein in Paauwenburg. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen, deze werden later teruggestuurd. De politie-agenten droegen aanvankelijk kogel- en meswerende vesten.

- Advertentie -

Officier van Dienst (OvD) Jeroen Trapman liet weten dat het ging om een ruzie tussen twee personen die bij elkaar in de buurt wonen. De ruzie zou al sinds vanmiddag aan de gang zijn. Eén persoon is aangehouden. Het slachtoffer weigerde volgens de OvD alle medische hulp, onduidelijk is waarom.

Op het moment dat de verdachte naar het politiebusje afgevoerd werd, applaudisseerden toekijkende buurtgenoten. Volgens een omstander zou de man al vaker hebben gezorgd voor overlast.

De politie laat via Twitter weten dat het slachtoffer geen zwaar letsel heeft opgelopen.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond bij aanrijding met personenauto
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor meting in woonhuis Kasteelstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.