Politie massaal uitgerukt voor melding steekpartij Vlissingen

De verdachte die aangehouden werd - © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie een verdachte aangehouden na een melding van een schermutseling aan het Fransen van de Putteplein in Vlissingen.

Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke steekpartij aan het plein in Paauwenburg. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen, deze werden later teruggestuurd. De politie-agenten droegen aanvankelijk kogel- en meswerende vesten.

Officier van Dienst (OvD) Jeroen Trapman liet weten dat het ging om een ruzie tussen twee personen die bij elkaar in de buurt wonen. De ruzie zou al sinds vanmiddag aan de gang zijn. Eén persoon is aangehouden. Het slachtoffer weigerde volgens de OvD alle medische hulp, onduidelijk is waarom.

Op het moment dat de verdachte naar het politiebusje afgevoerd werd, applaudisseerden toekijkende buurtgenoten. Volgens een omstander zou de man al vaker hebben gezorgd voor overlast.

De politie laat via Twitter weten dat het slachtoffer geen zwaar letsel heeft opgelopen.

Vorig artikelScooterrijder gewond bij aanrijding met personenauto
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor meting in woonhuis Kasteelstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier