Politie zoekt getuigen van mishandeling bij Keersluisbrug

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen dinsdag rond 15.00 uur is gebeurd.

Het slachtoffer van de mishandeling, een 24-jarige Vlissinger op een snorscooter, stak over op de fietsoversteekplaats bij de Keersluisbrug. Tijdens het oversteken kreeg de man een klap in zijn gezicht van een hem passerende fietser. De fietser reed vervolgens weg in de richting van het centrum van Vlissingen.

- ADVERTENTIE -

Omdat er voor de verschillende verkeerslichten op de kruising mensen stonden te wachten, hoopt de politie dat er mensen zijn die het voorval hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-1220 7006).

Er is een signalement bekend van de man die de klap gaf. Het betreft een man van rond de 1.70-1.75 meter lang, hij is mogelijk van Indische afkomst en heeft zwart gekruld haar tot net over de schouders. Vermoedelijk was hij tussen de 40 en 50 jaar oud en hij droeg een wit t-shirt en een blauwe spijkerbroek.

- ADVERTENTIE -