Traumahelikopter voor incident Singel Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding aan de Singel in Vlissingen.

Rond 12.48 uur werden twee ambulanceteams en de traumahelikopter naar de Singel in Vlissingen gestuurd. De politie zette een deel van de stoep voor een portiekflat aan de Singel af, sprak met omwonenden en maakte overzichtsfoto’s van de situatie binnen.

De opgeroepen traumahelikopter landde langs de Oude Rijksweg bij Arnemuiden. De patiënt is per ambulance naar de traumahelikopter vervoerd en per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens een bron ter plekke zou het gaan om een poging tot zelfdoding, dit is niet officieel bevestigd. Op dit moment doet de technische recherche van de politie onderzoek.

Update – Vanmiddag om 15.45 uur werd er geen onderzoek meer verricht in het appartement, dat gelegen is tussen de Paul Krugerstraat en de Van Dishoeckstraat.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor meting in woonhuis Kasteelstraat
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen van mishandeling bij Keersluisbrug
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier