Traumahelikopter voor incident Singel Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding aan de Singel in Vlissingen.

Rond 12.48 uur werden twee ambulanceteams en de traumahelikopter naar de Singel in Vlissingen gestuurd. De politie zette een deel van de stoep voor een portiekflat aan de Singel af, sprak met omwonenden en maakte overzichtsfoto’s van de situatie binnen.

- Advertentie -

De opgeroepen traumahelikopter landde langs de Oude Rijksweg bij Arnemuiden. De patiënt is per ambulance naar de traumahelikopter vervoerd en per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens een bron ter plekke zou het gaan om een poging tot zelfdoding, dit is niet officieel bevestigd. Op dit moment doet de technische recherche van de politie onderzoek.

Update – Vanmiddag om 15.45 uur werd er geen onderzoek meer verricht in het appartement, dat gelegen is tussen de Paul Krugerstraat en de Van Dishoeckstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor meting in woonhuis Kasteelstraat
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen van mishandeling bij Keersluisbrug
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.