Politie zoekt getuige na scooterdiefstal

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar een man die afgelopen nacht een mogelijke scooterdief heeft gezien.

De man liet rond middernacht zijn hond uit en zag bij de kruising van de Thorbeckelaan en de Groen van Prinstererlaan een scooter in een plantsoen. Hij vertelde dat aan vrienden van de eigenaar. De eigenaar trof zijn gestolen scooter inderdaad aan. De mogelijke dief stond er nog bij en wist te ontkomen.

- Advertentie -

De politie zoekt nu de man die zijn hond uitliet, hem wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsende vrouw aangereden in Scheldestraat
Volgend artikelGrote inzet hulpdiensten in Verkuijl Quakkelaarstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).