Grote inzet hulpdiensten in Verkuijl Quakkelaarstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee eenheden politie en twee ambulances zijn vanavond met spoed uitgerukt naar een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

Volgens een buurtgenoot zouden in het pand meerdere huurders wonen, een van hen zou geroepen hebben dat iemand neergestoken was. Dat laatste bleek niet het geval. Een man werd geruime tijd verzorgd in de gang van het woonhuis en daarna met de nodige moeite op een brancard gelegd door verplegend personeel en politie-agenten. Mogelijk verkeerde de man onder invloed van alcohol.

- Advertentie -

Hij is naar het ziekenhuis gebracht, de politie heeft verder geen onderzoek verricht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuige na scooterdiefstal
Volgend artikelVoertuigen geborgen na botsing op parkeerterrein supermarkt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).