Voertuigen geborgen na botsing op parkeerterrein supermarkt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personenwagens zijn vanavond met elkaar in botsing gekomen op het parkeerterrein bij de Albert Heijn aan de Gildeweg.

De politie kwam even na half acht ter plekke. Op dat moment stond de tweede bij het ongeval betrokken wagen op het grasperk links (foto) met schade aan de achterzijde. Geen van de autobestuursters raakte gewond.

- Advertentie -

Beide voertuigen zijn geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote inzet hulpdiensten in Verkuijl Quakkelaarstraat
Volgend artikelMelding gewonde Koudekerkseweg, politie vindt dronkenlap
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).