Bekende overlastgever aangehouden in Vlissingen

VLISSINGEN – Op donderdag 25 mei, net voor middernacht, hebben omwonenden overlast van een dronken man gemeld op het Scheldeplein in Vlissingen.

Agenten namen poolshoogte en troffen inderdaad een dronken man aan. Het bleek een bekende van de politie te zijn. Deze 42-jarige man had eerder, vanwege andere overlastsituaties, een gebiedsverbod opgelegd gekregen van de gemeente en was nu dus opnieuw in de fout gegaan.

Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij vrijdag gehoord.

Vorig artikelMelding gewonde Koudekerkseweg, politie vindt dronkenlap
Volgend artikelDemente man fietst over A58 Vlissingen – Middelburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier