Demente man fietst over A58 Vlissingen – Middelburg

© Foto: Wijkagenten Vlissingen via Instagram

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag kreeg de politie meldingen binnen over een man op leeftijd die op de A58 tussen Vlissingen en Middelburg zou fietsen.

Terwijl het verkeer met 120 kilometer per uur voorbijraasde, belden getuigen direct 112. Vervolgens creëerden zij een veilige plek op de vluchtstrook. Politieagenten hebben de man van de snelweg afgeleid.

Vorig artikelBekende overlastgever aangehouden in Vlissingen
Volgend artikelHond in warme auto, politie slaat zijruit in
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier