Rotterdammers overhandigen tas met drugs aan politie

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Tijdens de surveillance heeft de politie dinsdag 30 mei rond 02.15 uur op de parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Rotterdam gearresteerd, omdat ze drugs in de auto hadden.

Agenten controleerden tijdens hun surveillance de parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg. Zij troffen een personenauto aan waarin de verdachten zaten. In de auto lagen dekens en kussens en de agenten vermoedden dat de Rotterdammers daar wellicht wilden overnachten.

- Advertentie -

De politie sprak de inzittenden aan op het wildkamperen, maar zij overhandigden twee tassen aan hen. Daarin zaten drugs. Het gaat om twee zakken met paddo’s in een kweekbak, een gripzakje cannabis, twee gripzakjes met waarschijnlijk een mix van speed en cocaïne en enkele zakjes met een onbekend poeder.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert 45-jarige inbreker in Vlissingen
Volgend artikelScooterrijder gewond bij ongeval in Scheldestraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.