Rotterdammers overhandigen tas met drugs aan politie

© Foto: Politieteam Walcheren

KOUDEKERKE – Tijdens de surveillance heeft de politie dinsdag 30 mei rond 02.15 uur op de parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Rotterdam gearresteerd, omdat ze drugs in de auto hadden.

Agenten controleerden tijdens hun surveillance de parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg. Zij troffen een personenauto aan waarin de verdachten zaten. In de auto lagen dekens en kussens en de agenten vermoedden dat de Rotterdammers daar wellicht wilden overnachten.

De politie sprak de inzittenden aan op het wildkamperen, maar zij overhandigden twee tassen aan hen. Daarin zaten drugs. Het gaat om twee zakken met paddo’s in een kweekbak, een gripzakje cannabis, twee gripzakjes met waarschijnlijk een mix van speed en cocaïne en enkele zakjes met een onbekend poeder.

Vorig artikelPolitie arresteert 45-jarige inbreker in Vlissingen
Volgend artikelScooterrijder gewond bij ongeval in Scheldestraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier