Politie arresteert 45-jarige inbreker in Vlissingen

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – De politie heeft dinsdagochtend 30 mei rond 06.15 uur een 45-jarige man uit Vlissingen gearresteerd op verdenking van inbraak in een schuur.

Voorbijgangers zagen op de Bloemenlaan een fietser die een koffer en een kettingzaag uit de bosjes trok. Zij informeerden de politie. Op de hoek van de Bosjeslaan vonden agenten een heggenschaar. Tegelijkertijd kwam een melding binnen van een inbraak in een schuur aan de Hyacinthenlaan.

Het spoor leidde naar de 45-jarige verdachte. Hij is in zijn woning aangehouden en zit vast voor onderzoek.

Vorig artikelKNMI: Later op de dag toenemende kans op onweer
Volgend artikelRotterdammers overhandigen tas met drugs aan politie
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier