Politie arresteert verdachten woningoverval 2016

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie arresteerde woensdagochtend 7 juni rond 08.00 uur twee mannen op verdenking van geweldpleging in december 2016.

Een bewoner uit Vlissingen is zondagmiddag 18 december 2016 in de Hercules Segherslaan in zijn woning overvallen. Twee mannen kwamen zijn woning binnen en sloegen de bewoner. Ze eisten geld. Er ontstond een worsteling en de twee daders vluchtten de woning uit. De bewoner liep onder andere een hoofdwond op en moest zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis.

- Advertentie -

De politie stelde een onderzoek in en het leidde tot de aanhouding van twee mannen, een 34-jarige man uit Vlissingen en een 25-jarige man uit Middelburg. Zij zitten vast voor verhoor.

Zie ook:
– Man op hoofd geslagen met pistool in flat Vlissingen (18 december 2016)
– Signalementen verdachten mishandeling bekendgemaakt (18 december 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelGrond Prinsentuin Vlissingen inderdaad verontreinigd
Volgend artikelPolitie sluit drugspand op last van burgemeester
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.