Dronken man bedreigt buurtgenoten met mes

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 57-jarige man is gisteravond aangehouden nadat hij buurtgenoten met een mes had bedreigd aan de Zeemanserve.

Bij aankomst van de politie rond half elf hielden een man en een vrouw de bedreiger vast in het halletje van een woning. De verdachte bleek onder invloed van alcohol te zijn. Aanvankelijk weigerde hij het mes los te laten. Twee agenten slaagden er uiteindelijk in hem af te voeren naar het politiebureau.

- Advertentie -

Volgens de politie lag de oorzaak in een conflict dat de vrouw eerder met de verdachte had gehad.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie sluit drugspand op last van burgemeester
Volgend artikelBrandweer in actie voor kat in boom Westerzicht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).