Brandweer in actie voor kat in boom Westerzicht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een autoladder van de brandweer is tegen de avond ingeschakeld om een kat uit een boom te halen in Westerzicht.

Omwonenden hadden de kat gisteravond rond 20.00 uur al gezien. Ze kregen te horen dat pas na 24 uur de brandweer zou komen. Vandaag probeerden ze van alles om het dier naar beneden te krijgen, maar tevergeefs. Even na 17.00 uur belden ze opnieuw de brandweer.

- Advertentie -

Toen de bak van de autoladder vlakbij kwam, sprong de kat zo’n 5-6 meter omlaag en verdween spoorloos.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken man bedreigt buurtgenoten met mes
Volgend artikelTwee mannen gewond op trappen naar Boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).