Bedreiger Coosje Buskenstraat is man (32) uit Schinveld

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een inwoner van Schinveld is donderdagochtend vroeg aangehouden. Hij had kort daarvoor drie jongens bedreigd met een mes. Dat mes hadden de jongens afgepakt.

Op donderdag 15 juni 2017 om 5.40 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een bedreiging. Dat zou gebeurd zijn in de Coosje Buskenstraat.

- Advertentie -

Verschillende politie-eenheden werden die kant op gestuurd. In die straat troffen de agenten drie jongens en een man aan. Een van de jongens had een mes. Dat bleek van de man afgepakt te zijn toen hij dat liet vallen. De jongens gaven aan dat de man met het mes had gedreigd.

De verdachte, 32 jaar uit Schinveld, werd direct aangehouden. De jongens verklaarden dat de man dat de man al eerder ruzie met ze had gezocht. De verdachte is ingesloten.

Zie ook:
– Man bedreigt met mes van 32 cm lang in Coosje Buskenstraat (15 juni 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelAmbulancepersoneel worstelt met agressieve patiënt
Volgend artikelBrandweer haalt parasol van dak in Badhuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.