Brandweer haalt parasol van dak in Badhuisstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanmiddag een verdwaalde parasol van een dak tegenover Bachten Komme in de Badhuisstraat gehaald.

De parasol dreigde naar beneden te waaien, reden voor omwonenden om hulp in te roepen. De autoladder van de brandweer uit Middelburg had klaarblijkelijk technische problemen. Daarop trad plan B in werking: een buurtbewoonster gaf aan dat het dak ook via de achterzijde van de woningen te bereiken was. Een brandweerman klom omhoog en haalde de parasol weg.

Gisteren kwam de brandweer in actie voor een kat op een dak in Bossenburgh, volgens 112stadsgewest. Eerder voor een meeuw aan de Beursstraat en wederom een kat in Westerzicht.

*******

Aanstaande maandag t/m woensdag tussen 20.00 en 01.00 uur wordt onderhoud verricht aan de op- en afritten bij de Sloeweg van en naar de Nieuwe Vlissingseweg, zo meldt de gemeente. Ze worden om en om afgesloten. Aan hulpdiensten wordt doorgang verleend.

Op dezelfde dagen vinden asfaltreparaties plaats tussen 7.30 en 16.30 uur: Bossenburgweg, Westerzicht, fietspad Zuidbeekseweg, Koudekerkseweg, President Rooseveltlaan, Singel.

Vorig artikelBedreiger Coosje Buskenstraat is man (32) uit Schinveld
Volgend artikelPolitieagenten gaan SnapChat gebruiken op Walcheren
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier