Motoragent houdt tweetal met gestolen kentekenplaten aan

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een snor- en een bromfiets met gestolen kentekenplaten in beslag genomen op de President Rooseveltlaan.

De bestuurders zijn overgebracht naar een politiebureau om gehoord te worden.

- Advertentie -

Rond 20.15 uur zag een motoragent twee mannen op een snor- en een bromfiets met hoge snelheid over de President Rooseveltlaan rijden. Ze probeerden te ontkomen, maar de motoragent wist hen staande te houden. De kentekenplaten op de voertuigen bleken gestolen. Geen van beide mannen (20 en 21 jaar oud) had een geldig rijbewijs. Een van hen droeg niet de voor hem verplichte helm. Op de bromfiets zaten verder nog een gestolen helmbak en buddyseat.

De voertuigen zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau.

Zondagavond rond 23.00 uur achtervolgde de politie een scooterbestuurder die met hoge snelheid en gedoofde lichten over de President Rooseveltlaan, de Boulevard Evertsen en de Boulevard Bankert reed. Hierover is niets bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelGeen schot in onderzoek scooterongeluk Boulevard Evertsen
Volgend artikelPolitie in touw voor mannen in rubberbootjes bij vaargeul
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).