Politie in touw voor mannen in rubberbootjes bij vaargeul

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond twee mannen op rubberbootjes van nabij de vaargeul terug naar het Badstrand geleid.

Om 19.00 uur werd alarm geslagen omdat twee rubberbootjes afdreven. Door het lage water kwam de vaargeul al snel dichtbij. Vanaf de politieboot gingen agenten met een motorboot verder naar de twee mannen. Een van hen werd even op sleeptouw genomen. De ander bereikte peddelend met zijn armen het Badstrand.

- Advertentie -

Na afloop hadden de mannen een onderhoud met een medewerker van de Strandwacht. Gisteren had de Strandwacht op Facebook nog gewaarschuwd voor de gevaren van zwemmen bij de vaargeul. Er staat een boete op van 140 euro.

- Advertentie -
Vorig artikelMotoragent houdt tweetal met gestolen kentekenplaten aan
Volgend artikelContainerbrand in centrum Vlissingen geblust
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).