Vlissinger (34) aangehouden voor witwassen en drugsbezit

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Donderdagmorgen is in een woning aan de Jozef Israëlslaan een man aangehouden.

De politie kwam hem op het spoor na een tip. Het gaat om een 34-jarige man uit Vlissingen. In de woning werden meer dan een gebruikershoeveelheid cocaïne en hasj in beslag genomen, alsmede een aanzienlijk geldbedrag.

Omdat het onderzoek nog in volle gang is, kunnen er geen exacte hoeveelheden genoemd worden. De Vlissinger is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten.

Vorig artikelOpvarende jacht Westerschelde doet blaastest en krijgt vaarverbod
Volgend artikelBrand in schoenmakerszaak Sint Jacobsstraat
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

1 REACTIE

  1. Goed zo, en nou eens met een stofkam door het hele middengebied gaan en de boel zuiveren van dit soort lui. Hoog tijd dat het weer een gezellige betrouwbare wijk word net als vroeger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier