Gewonde vrouw aangetroffen op trottoir in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een oudere vrouw is vanmiddag gevallen op een trottoir nabij de Burgemeester Stemerdinglaan in Souburg.

Mensen uit de buurt zagen de vrouw liggen aan de Irenestraat en belden 112. Het slachtoffer wist zich niet te herinneren hoe ze gevallen was, zelfs niet uit welke richting ze kwam. Ze had bloed op haar gezicht.

- Advertentie -

Een verpleger van de rapid responder heeft de vrouw onderzocht en vrijwel meteen een ambulance opgeroepen voor een rit naar het ziekenhuis in Goes.

Vanavond even na 21.00 uur kwam een wielrenner ten val aan de Burgemeester Van Woelderenlaan. Hij stak over in de richting van de Sloeweg en raakte daarna waarschijnlijk de rand tussen het fietspad en het trottoir. De man had een hoofdwond, de politie verleende eerste bijstand. De fiets werd in twee stukken afgevoerd door kennissen of familie.

Tussendoor reed de ambulancedienst naar de Scheldestraat en naar een supermarkt in winkelcentrum Papegaaienburg, in het laatste geval was een vrouw onwel geworden.

Zojuist om 22.35 uur vertrok de strandjeep vanaf de Boulevard met spoed naar Dishoek voor een noodsituatie op het strand aldaar, ter ondersteuning van de ambulance. Nadere details zijn op dit moment onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in schoenmakerszaak Sint Jacobsstraat
Volgend artikelAutomobilist knalt tegen paaltjes op ‘afgesloten’ boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).