Politie pakt scooteroverlast aan in Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft de afgelopen weken meerdere scootercontroles gehouden nadat er overlastmeldingen kwamen van buurtbewoners.

Bij de controles zijn twee scooters in beslag genomen omdat de bestuurders geen geldig rijbewijs hadden en hier ook al eerder op betrapt waren. Twee minderjarigen en drie volwassenen hadden geen geldig rijbewijs.

- Advertentie -

Vier scooterrijders droegen geen verplichte helm. Twee scooters overschreden de maximale constructiesnelheid. Agenten namen twee gestolen scooters in beslag, één daarvan had een vermist kentekenplaatje.

Er werden bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersovertredingen zoals negeren rood licht, rijden op trottoir, geen verlichting voeren en geen richting aangeven.

- Advertentie -
Vorig artikelAutomobilist knalt tegen paaltjes op ‘afgesloten’ boulevard
Volgend artikelSpeurhond van Douane vindt 65 kilo cocaïne in container Vlissingen-Oost
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.