Politie pakt scooteroverlast aan in Vlissingen

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – De politie heeft de afgelopen weken meerdere scootercontroles gehouden nadat er overlastmeldingen kwamen van buurtbewoners.

Bij de controles zijn twee scooters in beslag genomen omdat de bestuurders geen geldig rijbewijs hadden en hier ook al eerder op betrapt waren. Twee minderjarigen en drie volwassenen hadden geen geldig rijbewijs.

Vier scooterrijders droegen geen verplichte helm. Twee scooters overschreden de maximale constructiesnelheid. Agenten namen twee gestolen scooters in beslag, één daarvan had een vermist kentekenplaatje.

Er werden bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersovertredingen zoals negeren rood licht, rijden op trottoir, geen verlichting voeren en geen richting aangeven.

Vorig artikelAutomobilist knalt tegen paaltjes op ‘afgesloten’ boulevard
Volgend artikelSpeurhond van Douane vindt 65 kilo cocaïne in container Vlissingen-Oost
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier