Brandweer verleent tilassistentie in Glacisstraat bij medisch spoedgeval

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer van de post Olympiaweg is vanavond ingeschakeld voor een tilassistentie aan de Glacisstraat.

De assistentie was nodig in het pand waar lang geleden het warenhuis V&D zat. Een bewoner van een van de appartementen moest wegens hartklachten met spoed naar het ziekenhuis. Omdat het betreffende appartement op de bovenverdieping gelegen is, werd om 20.04 uur de brandweer opgeroepen voor afhijsen, het naar beneden vervoeren met behulp van de hoogwerker.

- Advertentie -

Toch hebben ambulance-medewerkers en brandweerlieden de man uiteindelijk gewoon via de trap naar buiten gedragen.

- Advertentie -
Vorig artikelBlikschade door voorrangsfout op Zwaanweg
Volgend artikelPolitie vindt vuurwapen in slaapkamer Oost-Souburg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).