Politie vindt vuurwapen in slaapkamer Oost-Souburg

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft vanmiddag een vuurwapen in beslag genomen aan de Hunzestraat in Oost-Souburg.

Agenten waren rond het middaguur in een woning aan de Hunzestraat om van de bewoner een verklaring op te nemen in een lopend onderzoek. Ze hadden informatie dat er mogelijk een vuurwapen zou liggen. Dat werd inderdaad gevonden, inclusief munitie, in een kast in een slaapkamer.

- Advertentie -

Wapen en munitie zijn in beslag genomen, de bewoner zit vast in het cellencomplex.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer verleent tilassistentie in Glacisstraat bij medisch spoedgeval
Volgend artikelTwee mannen aangehouden met mes in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).