Veel meeuwen aangereden volgens medewerkers dierenambulance

- Advertentie -

VLISSINGEN – De dierenambulance heeft de afgelopen dagen opvallend veel meldingen gekregen van aangereden meeuwen.

Dinsdagavond rond half negen werd een meeuw aangereden op de Badhuisstraat in Vlissingen ter hoogte van het stadhuis (foto). De betrokken autobestuurder ging verder, maar andere voorbijgangers belden de dierenambulance. Het dier had een gebroken vleugel en mogelijk intern letsel. Een medewerkster van de dierenambulance zei na aankomst meteen dat de meeuw het niet zou halen en afgemaakt zou worden.

- Advertentie -

Volgens de medewerkster zijn de afgelopen dagen relatief veel soortgelijke meldingen genoteerd. Zo kwam de ambulance naar de Badhuisstraat met achterin een meeuw die even daarvoor vanaf de Nieuwe Vlissingseweg was opgehaald.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt scooter mee na zoekactie Bloemenlaan
Volgend artikelPolitie forceert voordeur om gewonde vrouw te helpen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).