Politie neemt scooter mee na zoekactie Bloemenlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond een scooter afgevoerd naar het bureau na een zoekactie in de Bloemenlaan en omgeving.

Even na 20.00 uur liepen vier agenten een brandgang aan de Jan Vermeerlaan in. Kort daarop stonden ze in een woning aan de nabijgelegen Bloemenlaan. Niemand werd meegenomen uit de woning, maar er ontstond wel een verwarde situatie tussen de Bloemenlaan, de Hogeweg en de Rozengracht. Twee politiewagens leken iemand te achtervolgen. Hierbij werd ook de sirene gebruikt.

- Advertentie -

Intussen deed een groepje jongeren op de hoek van de Bloemenlaan en de Jozef Israëlslaan nogal paniekerig. Een van hen schreeuwde naar een voorbijrijdende fietser: “Wegwezen! Oprotten!” Op deze plaats wist de politie na ongeveer tien minuten iemand staande te houden, terwijl de rest van de groep zich uit de voeten had gemaakt. De staande gehouden jongeman kon na een gesprek met de agenten vertrekken, maar de scooter die hij bij zich had, moest hij afstaan. Tijdens het gesprek op het trottoir stond op de kruising van de Jozef Israëlslaan en de Irislaan een politiebusje.

Uiteindelijk heeft een agent de scooter via de Van Dishoeckstraat naar het bureau aan de Breestraat gereden. Officiële informatie over wat er precies is gebeurd, ontbreekt vooralsnog.

- Advertentie -
Vorig artikelBemanningslid geëvacueerd voor de rede van Vlissingen
Volgend artikelVeel meeuwen aangereden volgens medewerkers dierenambulance
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).