Politie haalt verwarde man op vanaf NS-station Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag een verwarde man die mogelijk zelfmoord wilde plegen op het treinstation in Vlissingen opgevangen.

Tegen 11.00 uur vanochtend ging de politie naar het Jaagpad langs het Kanaal door Walcheren na een melding. Er waren kledingstukken gevonden. Bij de kleding lag een briefje waaruit een zelfmoordintentie sprak. Meteen werden de brandweer en de waterpolitie ingeschakeld.

- Advertentie -

Even later kwam een tweede melding: een man liep met ontbloot bovenlichaam langs het spoor aan de andere kant van het kanaal. Een trein moest daarom stoppen. NS-personeel liet de man instappen. Op station Vlissingen namen agenten hem over en reden naar het centrum voor geestelijke gezondheidszorg Emergis in Goes. Daar is de man opgenomen.

De politie meldt dit op Facebook.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie forceert voordeur om gewonde vrouw te helpen
Volgend artikelPersoon vermist, grote zoekactie in Binnenhaven
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).