Persoon vermist, grote zoekactie in Binnenhaven

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een vermiste persoon. Volgens de Veiligheidsregio is de persoon vermoedelijk te water geraakt.

Rond 01.15 uur werden verschillende hulpdiensten waaronder ambulanceteams, brandweervoertuigen en een brandweer-boot gealarmeerd.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zou het gaan om een vermiste persoon die vermoedelijk te water is geraakt in de Binnenhaven in Vlissingen.

Om 02.15 uur meldt de Veiligheidsregio dat de persoon veilig is aangetroffen op een andere locatie door de politie. Alle hulpdiensten keren terug.

Update 03.00 – De zoekactie vond plaats langs de Koningsweg. Ook een duikteam kwam ter plekke, maar werd niet ingezet. De gezochte persoon, een man in een gestreept t-shirt, is aangetroffen in de Gravestraat en met een politiebusje afgevoerd.

Update 03.50 – Een reagerende lezer op Facebook meldt dat het een vrouw zou zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie haalt verwarde man op vanaf NS-station Vlissingen
Volgend artikelKNRM en Rijkswaterstaat halen zeven zeilbootjes uit vaargeul
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.