Persoon vermist, grote zoekactie in Binnenhaven

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vannacht zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een vermiste persoon. Volgens de Veiligheidsregio is de persoon vermoedelijk te water geraakt.

Rond 01.15 uur werden verschillende hulpdiensten waaronder ambulanceteams, brandweervoertuigen en een brandweer-boot gealarmeerd.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zou het gaan om een vermiste persoon die vermoedelijk te water is geraakt in de Binnenhaven in Vlissingen.

Om 02.15 uur meldt de Veiligheidsregio dat de persoon veilig is aangetroffen op een andere locatie door de politie. Alle hulpdiensten keren terug.

Update 03.00 – De zoekactie vond plaats langs de Koningsweg. Ook een duikteam kwam ter plekke, maar werd niet ingezet. De gezochte persoon, een man in een gestreept t-shirt, is aangetroffen in de Gravestraat en met een politiebusje afgevoerd.

Update 03.50 – Een reagerende lezer op Facebook meldt dat het een vrouw zou zijn.

Vorig artikelPolitie haalt verwarde man op vanaf NS-station Vlissingen
Volgend artikelKNRM en Rijkswaterstaat halen zeven zeilbootjes uit vaargeul
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier