Brandweer driemaal in actie in Vlissingen en Souburg

- Advertentie -

VLISSINGEN/OOST-SOUBURG – De brandweer is zondagochtend driemaal uitgerukt. Allereerst voor een brandende aanhangwagen in de Kanaalstraat.

Rond 04.40 uur stond een aanhangwagen met bouwmaterialen in lichterlaaie ter hoogte van het voormalige gemeentehuis van Oost- en West-Souburg (foto), zo meldt 112stadsgewest. Het vuur zou vermoedelijk aangestoken zijn. Een lid van de Souburgse brandweerpost raakte na het blussen onwel naast de cabine van tankautospuit 4532. Hij is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

- Advertentie -

Rond 10.00 uur bluste de brandweer van de post Olympiaweg in Vlissingen een containerbrand op de hoek van de Leeghwaterstraat en de Hogeweg. Meteen daarna moest de eenheid naar Hofje de Pauw bij het Bellamypark om een ambulanceteam te ondersteunen.

- Advertentie -
Vorig artikelKinderen gewond bij valpartij op Koopmansvoetpad
Volgend artikelVoetganger aangereden na botsing op Badhuisstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).