Inbraak bij speeltuin De Oude Stad Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Speeltuin De Oude Stad aan de Paardenstraat in Vlissingen is doelwit geweest van een inbraak. Dit laat de organisatie weten via haar Facebook-pagina.

Volgens de beheerder van de speeltuin waren er ramen en deuren kapot gemaakt. Was de kassa leeg, de archiefkast gesloopt, gereedschap ontvreemd. Er zijn kluizen gestolen.

- Advertentie -

De beheerder uit zijn woede en ongeloof via het bericht op zijn Facebook-pagina: “Dit is ons in 64 jaar nog nooit gebeurd. De vrijwilligers hebben er afgelopen jaar alles aan gedaan om de speeltuin meer leven in te blazen!”

Het bericht van de inbraak op Facebook is inmiddels al honderden keren gedeeld, ook zijn er veel reacties op het bericht. De eigenaar laat in een ander bericht weten: “Hulp wordt van alle kanten aangeboden. Dat vinden wij echt hartverwarmend.”

De beheerder van de speeltuin aan de Paardenstraat benadrukt dat er toch nog een hoop hersteld moet worden en dat er goed gekeken moet worden naar hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen.

- Advertentie -
Vorig artikelMariniers komen aan wal op Badstrand tijdens oefening
Volgend artikelMarineschip loopt vast op Badstrand tijdens oefening
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.