31 brom- en snorfietsen gecontroleerd in Vlissingen en Oost-Souburg

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN/OOST-SOUBURG – Donderdagmorgen heeft de politie op vier plaatsen een verkeerscontrole gehouden.

Op het Koopmansvoetpad kregen vijf bromfietsers een bekeuring voor het rijden op een fietspad. Op de Burgemeester Stemerdinglaan kregen bestuurders bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs, het niet kunnen tonen van het rijbewijs (2x) en een kapotte uitlaat. Tot slot werd iemand betrapt die nog in het politiesysteem geregistreerd stond. Hem moest nog een vonnis uitgereikt worden ter ondertekening.

In de Walstraat kregen drie fietsers een bekeuring omdat ze in het voetgangersgebied reden. Tenslotte werd op de Paul Krugerstraat een automobilist betrapt, hij vervoerde meer mensen in de auto dan er autogordels aanwezig waren.

In totaal werden 31 bestuurders van brom- en snorfietsen gecontroleerd.

Vorig artikelMarineschip loopt vast op Badstrand tijdens oefening
Volgend artikelVermiste zeiler (18) aangetroffen voor Vlissingse kust
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier