Vrouw gewond na val op straat in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een vrouw is aan het begin van de middag gewond geraakt nadat zij mogelijk was gevallen met haar fiets.

Het ongeval gebeurde op de Paul Krugerstraat omstreeks 12.00 uur. Een politievoertuig en een rapid responder werden opgeroepen om de vrouw eerste hulp te bieden. Later kwam er ook een ambulance ter plaatse.

De vrouw bleek gewond aan haar arm te zijn. Nadat zij een verband om haar arm had gekregen, werd ze meegenomen in de ambulance. Ter plekke heeft de politie kort het verkeer op de drukke Paul Krugerstraat geregeld.

Vorig artikelSchade na kop-staartbotsing Willem Ruysstraat Vlissingen
Volgend artikelWoning loopt forse schade op na brand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier