Woning loopt forse schade op na brand

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er in een woning aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen een fikse brand gewoed. De woning is door de brand ernstig beschadigd.

Het vuur werd rond 14.10 uur ontdekt. Vanwege de omvang van de brand werd er vrijwel direct opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De brand was kort uitslaand. Er werden in totaal twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet. Ook een ambulance werd opgeroepen, niemand raakte (ernstig) gewond.

- Advertentie -

Om 14.30 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Hierna werden de naastgelegen woningen geventileerd en onderzocht. De woning, die eigendom is van woningbouwvereniging L’Escaut, heeft door de brand ernstige schade opgelopen. Stichting Salvage is ingeschakeld om te ondersteunen bij afhandeling van de schade.

De bewoner(s) van de woning worden elders opgevangen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond na val op straat in Vlissingen
Volgend artikelGaslekkage in tuin na graafwerkzaamheden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.