Woning loopt forse schade op na brand

0
© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag heeft er in een woning aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen een fikse brand gewoed. De woning is door de brand ernstig beschadigd.

Het vuur werd rond 14.10 uur ontdekt. Vanwege de omvang van de brand werd er vrijwel direct opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. De brand was kort uitslaand. Er werden in totaal twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet. Ook een ambulance werd opgeroepen, niemand raakte (ernstig) gewond.

Om 14.30 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Hierna werden de naastgelegen woningen geventileerd en onderzocht. De woning, die eigendom is van woningbouwvereniging L’Escaut, heeft door de brand ernstige schade opgelopen. Stichting Salvage is ingeschakeld om te ondersteunen bij afhandeling van de schade.

De bewoner(s) van de woning worden elders opgevangen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier