Brand Nieuw Bonedijkelaan vermoedelijk aangestoken

De brandweer onderzocht vanmiddag de woning. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag ontstond een uitslaande brand in een woning aan de Nieuwe Bonedijkelaan. De politie heeft de bewoner aangehouden, omdat hij verdacht wordt van brandstichting.

Rond 14.10 uur werd melding gemaakt van een woningbrand. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, woedde er een uitslaande brand op de tweede etage. De brandweer zette twee blusvoertuigen en een autoladder in. Ook was er voor de zekerheid een ambulance ter plaatse. Rond 14.30 uur gaf de brandweer het sein brand meester.

De woning is eigendom van de woningbouwvereniging en liep forse schade op. Er waren geen personen of dieren aanwezig. De buren konden tijdig uit hun woning.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Vermoedelijk is deze opzettelijk aangestoken. Agenten hoorden diverse mensen over de brand. Rond 15.45 uur is de bewoner gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten.

Zie ook:
– 
Woning loopt forse schade op na brand (28 juli 2017)

Vorig artikelGaslekkage in tuin na graafwerkzaamheden
Volgend artikelMan aangehouden door politie in stad Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier