Man aangehouden door politie in stad Vlissingen

© Foto: Ingezonden

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag heeft de politie een man aangehouden nabij het Scheldeplein in Vlissingen.

Omstreeks 17.13 uur werd de aanhouding verricht nabij de passage aan de Walstraat/Scheldeplein. De politie rukte uit met twee voertuigen, ook was er een viertal BOA’s ter plaatse.

Vermoedelijk ging het om een agressieve winkeldief die iets had gestolen in een van de winkels in de buurt. De arrestatie van de man trok veel bekijks.

Update 29 juli 11.15 uur:

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het inderdaad om een winkeldief ging. Er kwam bij de politie rond 17.10 uur een melding binnen van een agressieve winkeldief die spullen had gestolen bij een winkel in de Walstraat. Winkelpersoneel heeft de verdachte staande gehouden en samen met de dief op de politie gewacht.

Volgens Alwin Don van de politie zit de man op dit moment nog vast. “We kunnen nog geen mededelingen doen over wat hij precies heeft gestolen omdat het onderzoek nog loopt.” Wel kan de politie melden dat het om een 23-jarige Vlissinger gaat.

Vorig artikelBrand Nieuw Bonedijkelaan vermoedelijk aangestoken
Volgend artikelNotoire winkeldief door politie aangehouden in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier